Telefon
WhatsApp

Yanmaz Akustik Labirent Sünger

135,30184,80

Teknocell Yanmaz Akustik Labirent Sünger 

Yanmaz akustik labirent sünger, akustik düzenleme ve ses yalıtım uygulamalarında kullanılan, ses yankılanmasını engelleyen ve gürültüleri yutan yüksek ses emilim değerine sahip süngerlerdir…

Açıklama

Yanmaz akustik labirent sünger, akustik yalıtım ve ses yalıtım uygulamalarında kullanılan, ses yankılanmasını engelleyen ve gürültüleri yutan yüksek ses emilim değerine sahip süngerlerdir. Birinci sınıf kalitede üretimi gerçekleştirilen bu süngerler yanmaz özelliktedirler. Farklı yoğunluk ve kalınlıklarda üretimi sağlanan süngerlerin yanmaz yapısının yanında küf yapmaz ve koku yapmaz özelliklerini de barındırmaktadır vardır. Poliüretan ham maddesinden üretilen süngerler esnek ve kolay uygulanabilen bir yapıya sahiptirler. Akustik süngerlerin içeriğindeki kimyasallar zararlı atık ihtiva etmez.

Ortam akustiğini sağlayan süngerler eko, yankı gibi problemlere karşı kullanılmaktadırlar. Poliüretan ham maddesinden üretilen akustik süngerler ses yalıtımı dışında ayrıca dekoratif bir görünüm sağlarlar. Ses emici özelliğe sahip süngerler yüksek hava şartlarında dahi yıpranma ve aşınma gibi durumlara maruz kalmazlar.

Yanmaya karşı dayanıklı en çok tercih edilen süngerlerden biri olan labirent süngerlerin esnek ve kolay uygulanabilen yapısı vardır. Akustik labirent sünger fiyatları malzemenin yoğunluk ve kalınlığına göre değişkenlik göstermektedir. Ses emici ve akustik düzenleyici özelliğe sahip süngerler özel solid yapıştırıcısı ile uygulanmaktadır. Ayrıca kendinden yapışkanlı modelleri mevcut olup kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Akustik süngerlerin bariyerli modelleri ile yoğun ses temposunu kesebilir etkili bir ses izolasyonu uygulaması sağlayabilirsiniz.

Yanmaz Akustik Labirent Süngerler Uygulama Şekli :

Yapıştırılacak olan yüzey daha evvelden nem, kir ve tozdan arındırılmalıdır. Ortam neme ve güneşe direkt olarak maruz kalmamalıdır. Ürünler her ne kadar alev almaz üretilse de kullanım amacı unutulmamalı yangın tehlikesi olan yerlerde kullanılmamalıdır. Kontak yapıştırıcı ile yapıştırılacak ise ortam önceden havalandırılmalıdır. Fırça veya rulo yardımı ile yapıştırıcı duvara tatbik edilir. Daha sonra fazla beklemeden ürün özenle yapıştırılır. Akustik düz süngerler mastar ve falçata yardımı ile ters çevrilerek basit şekilde kesilebilir.

Yanmaz Akustik Labirent Sünger Özellikleri

  •  Ham madde: Poliüretan
  •  Kalınlık: 20mm – 30mm – 40mm – 50mm
  •  Yoğunluk: 50 DNS (Standart) – 70 ve 90Dns Özel Üretim
  •  Paket: Paketteki adeti 20 adettir. Toplamda 10m2 olarak hesaplanır.
  •  Renk: Siyah renkte üretilir ancak farklı renkleri de yapılabilir.
  •  Uygulama kolaylığı sağlaması için çift ağ bantlı yapışkan lamine edilir.

Ek bilgi

Boyutlar Yok
Kalınlık

30 mm, 40 mm, 50 mm

DNS

50 DNS

Hoşunuza gidebilir…

Select your currency