Telefon
WhatsApp

Asma Tavan Paneli

Ürün konumlandırması tercihinize göre dizayn edilebilen estetik görünüme sahip akustik asma tavan paneli iç mekan akustiği iyileştirilmesinde kullanılabilir. T-24 taşıyıcı sistem ile istenilen aks aralıkları ile döşenebilir.

 


Bu ürün için fiyatlandırmalar teklif olarak iletlir. Lütfen teklif isteyiniz…


Açıklama

Ürün konumlandırması tercihinize göre dizayn edilebilen estetik görünüme sahip akustik asma tavan paneli iç mekan akustiği iyileştirilmesinde kullanılabilir. T-24 taşıyıcı sistem ile istenilen aks aralıkları ile döşenebilir. Özellikle sinema salonları, konferans salonları, ofis ve hastaneler için tavan yüzeylerinden yansıyan seslerin sönümlenmesinde etkili ürünlerdir. Yangın dayanım seviyesi yüksek olan bu ürünler neme karşı dayanıklıdır. İnsan sağlığı açısından bir tehlike barınmamakla beraber yemekhanelerde akustik yalıtım sağlanması amacıyla kullanılabilir. Tavan sistemlerinde açık tesisatların gizlenmesi amaçlı uygulanabilmektedir.

İş yerlerinizde oluşan gürültüyü, yankıyı ve ses kirliliğini bir çok şekilde önleyebilirsiniz, bunlardan en dekoratif ve kullanışlı olanı ise asma tavan panelidir. İsteğinize, ihtiyacınıza ve mekanınızın mimarisine göre dizayn edilebilen, estetik ve dekoratif yapıdadır. Isıya ve ateşe dayanıklıdır, nem oluşturmayan ve insan sağlığı açısından tehlike barındırmayan bir malzeme olması sebebiyle ofis, hastahane, sinema, toplantı salonu gibi birçok alanda kullanılabilmektedir. Bunların yanı sıra tavanda açıkta bulunan tesisat ve kabloların gizlenmesi içinde kullanılır.

Asma Tavan Modelleri

Hoşunuza gidebilir…

Select your currency